Select Windows: veel keuze in kunststof kozijnen

De voordelen van Select Windows kunststof kozijnen bij Van Gessel Ramen en Deuren.

De beste isolatie behaalt u met onderhoudsarme kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien. Kwaliteit verzekerd, want onze kozijnen worden stuk voor stuk in de Select Windows fabriek op maat gemaakt op basis van Schüco profielen.

Zoveel mensen, zoveel smaken. Daarom hebben we een uitgebreide keuze uit profielstijlen. Niet alleen een Hollands Accent profiel maar ook een Holland s Blok profiel en een Hollands Facet profiel. De laatste twee profielen hebben maar liefst 7 isolatiekamers! Dankzij de ruime keuze in kleuren en structuren, hebben wij voor iedere woningtype een passend kozijn.

Kunststof kozijnen met houtnerf structuur
De houten kozijnen die aan vervanging toe zijn, kunt u vervangen door kunststof kozijnen. Zeker met de vlammende houtnerfstructuur van LIGNA in combinatie met de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) valt bijvoorbeeld een kunststof draaikiepraam niet uit de toon naast houten openslaande deuren. Met het blote oog is het verschil niet zichtbaar.

Kunststof kozijnen: nooit meer schilderen
Het verschil tussen houten en kunststof kozijnen is weliswaar niet zichtbaar, maar wél voelbaar. Welk profiel u ook kiest, standaard versterken we namelijk het profiel rondom met staal. Hierdoor is het kozijn ijzersterk en maakt het inbraakwerend. Daarnaast zijn kunststof kozijnen ook extra isolerend. Het mooiste is nog: u hoeft uw kozijnen, ramen en deuren nooit meer te schilderen. Af en toe schoonmaken met een vochtige doek is voldoende.

Energie Kozijn is het kozijn van de toekomst
Qua isolatieglas kunt u bij ons álle kanten op. Van HR++ glas en glas-in-lood glas tot brandwerend isolatielas en zonwerend glas. Als u ons Hollands Blok profiel of Hollands Facet profiel combineert met triple glas behaalt u een extreem lage U-waarde. U creëert eenvoudig het unieke Energie Kozijn: dit is hét best isolerende kozijn op de markt. U bent daarmee klaar voor de toekomst.

Voordelen van kunststof kozijnen

 • isolerend dus energiebesparend;
 • inbraakwerend (standaard SKG** volgens de eisen Politiekeurmerk Veilig Wonen);
 • onderhoudsarm;
 • duurzaam;
 • keuze uit 150 kleur en structuren;
 • keuze uit verschillende uitstralingen van profielen;
 • isoleren en ventileren is in balans (woongenot);
 • stijging van uw woningwaarde;
 • VKG gecertificeerd;
 • 10 jaar garantie op de montage;
 • 15 jaar garantie op de kleur en structuur.

Bezoek de showroom
De voordelen van kunststof kozijnen liegen er niet om, maar let op: isoleren betekent ook ventileren, dat nemen wij altijd mee in ons advies op maat. Woont u in de buurt van de Neder-Betuwe of het land van Maas en Waal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek onze showroom aan de Achterstraat 47 in Echteld. Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien, het isolatieglas, de ventilatie en nog veel meer zaken die uw woongenot vergroten. De koffie staat klaar!