VKG Keurmerk | Van Gessel Ramen en Deuren Echteld

Kiezen voor onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien is een slimme zet. Natuurlijk wilt u graag zekerheid over de kwaliteit van de producten en de montage. Waar selecteert u op als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een kunststof draaikiepraam of openslaande deuren? Kijkt u ook naar het VKG keurmerk?

Zekerheid met VKG
Zorg in de eerste plaats dat u een showroom kunt bezoeken om een gevoel te krijgen bij de producten en de mensen van een bedrijf. Maar zéker zo belangrijk: controleer of ze in het bezit zijn van een VKG Keurmerk. Dit keurmerk biedt u de zekerheid die u nodig heeft.

Waarom een keurmerk?
Als u te maken heeft met een bedrijf dat VKG gecertificeerd is, weet u zeker dat deze voldoet aan de strengste eisen die de branchevereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) stelt. Natuurlijk is een kunststof deur, raam of schuifpui een goede investering maar het is geen pakje boter dat u koopt. Zorg dus dat u met het juiste bedrijf in kunststof kozijnen zaken doet.

Voordelen van het VKG Keurmerk:

  • Zeker van gecontroleerde kwaliteit

Het VKG controleert onafhankelijk het hele proces van productie tot en met montage. Een onafhankelijke keurmeester controleert ook tijdens de montage van de kunststof kozijnen.

  • Al onze monteurs zijn VKG gediplomeerde monteurs

Ze werken dus volgens de kwaliteitseisen en adviezen die het VKG Keurmerk opgesteld heeft. Hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd.

  • Zeker van garantie en Waarborgfonds

Het Waarborgfonds biedt u financiële zekerheid. Mochten we om wat voor reden dan ook onze verplichtingen niet na kunnen komen, dan neemt een andere VKG leverancier het over.

Bezoek de showroom

Naast de garanties die het VKG Keurmerk u geeft, bieden wij 15 jaar garantie op kunststof kozijnen, kleur en structuur en 10 jaar garantie op montage. Loop vrijblijvend onze showroom aan de Achterstraat 47 in Echteld binnen. Dan vertellen we u meer over onze zekerheden, onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien.