Zonwering

Voor alle soorten zonwering kunt u ook bij ons terecht. Of het nu gaat om een rolluik, screen of knikarmscherm, handbediend of elektrisch. U zegt het maar!

Rolluiken

Rolluiken zorgen voor lagere energiekosten, betere veiligheid en meer comfort. Onze Alulux rolluiken zijn van een hoogwaardige kwaliteit en bieden u blijvende voordelen. De rolluiken zijn inbraakvertragend, geluidswerend en isolerend. De Alulux rolluiken zijn voorzien van geïsoleerde lamellen met binnenkern van extra hard schuim. Daarmee zijn ze beter bestand tegen bijvoorbeeld hagelinslag. De rolluiken kunnen geleverd worden in diverse kleuren zodat er altijd een passende oplossing is te vinden.

Screens

Wij leveren standaard de SolidScreen het zogenoemde ritzscreen. Het is de oplossing voor iedereen die op zoek is naar zonwering van een hoogwaardige kwaliteit. Deze ritsgeleide zonwering weert licht, warmte en insecten. Het is een screen die vele keuzemogelijkheden heeft en daarmee onze favoriet.

Knikarmscherm

Wij leveren het terrasscherm Furore Cassette. Dit knikarmscherm heeft een volledig gesloten cassette met een fraaie en compacte vormgeving. De muurbevestiging van dit  scherm valt helemaal weg achter het scherm. Door de gesloten cassette is het doek optimaal beschermd tegen weersinvloeden. De afgeronde kap zorgt voor een fraai aanzicht, zowel in geopende als in gesloten toestand. Dit scherm combineert eenvoud en kwaliteit met een hedendaags design.

Is de door ons geleverde zonwering uitgevoerd met elektrische bediening dan is deze van het merk Somfy. Somfy biedt een breed scala aan mogelijkheden zoals draadloze wand- en handzenders, motoren uitgerust met Solar techniek en bediening van uw zonwering met uw smartphone.

In onze showroom kunt u de zonwering bekijken, de kleuren en het doek uitzoeken. Er is keuze genoeg en wij laten het – op afspraak – graag aan u zien in onze showroom! Op onze nieuwspagina kunt u de lopende acties vinden.

Smits logo

rolluik-impressie
knikarm-showroom-16