Over ons

Van Gessel Ramen en Deuren is een begrip in Echteld en omgeving als het gaat om kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en gevelbekleding. Ook leveren wij dakramen, zonwering, raambekleding en insectenwering. Wij bieden al tientallen jaren vakwerk en uitstekende service.

Al bijna 40 jaar vakmanschap
We vertellen u graag over ons familiebedrijf. In 1987 zijn we begonnen als een gespecialiseerd timmerbedrijf in houten kozijnen, ramen en deuren. Vier jaar later kregen we de kans vakbedrijf te worden voor het leveren en monteren van kunststof kozijnen in Tiel en omgeving. Door deskundigheid en vakmanschap is onze onderneming uitgegroeid tot een gerenommeerd en erkend specialist.
Om een nog uitgebreider leverprogramma aan te kunnen bieden is Van Gessel Ramen en Deuren nu Select Windows partner. De dagelijkse leiding is in handen van Willy Kerpentier, de dochter van oprichter Gert van Gessel. Willy, haar man Johan en het gewaardeerde personeel vormen met elkaar onmisbare schakels in de persoonlijke en kwalitatieve uitstraling van de onderneming. Het leveren van kwaliteit vinden wij erg belangrijk, onze monteurs zijn dan ook VKG gecertificeerde monteurs. Doordat wij zijn aangesloten bij het VKG is voor u als klant de kwaliteit en garantie gewaarborgd.

Bezoek onze showroom
Alle kwaliteitsproducten worden voor u op maat gemaakt. In onze showroom kunt u de vele mogelijkheden bekijken en voelen, kunnen we met elkaar uw wensen bespreken en kunnen wij u vakkundig adviseren. U bent op afspraak van harte welkom in onze showroom of neem contact met ons voor meer informatie.

3
1
Showroomafspraak
Van Gessel monteurs