Over ons

Van Gessel Ramen en Deuren is een begrip in Echteld en omgeving als het gaat om kozijnen, ramen, deuren, schuifpuien en gevelbekleding. Ook leveren wij dakramen, zonwering, raambekleding en insectenwering. Wij bieden al tientallen jaren vakwerk en uitstekende service.

Al 35 jaar vakmanschap
Gert van Gessel begon in 1987 met een gespecialiseerd timmerbedrijf in houten kozijnen, ramen en deuren. Vier jaar later kreeg hij de kans vakbedrijf voor het leveren en monteren van kunststof kozijnen te worden voor Tiel en omgeving. Door deskundigheid en vakmanschap is zijn onderneming uitgegroeid tot een gerenommeerd en erkend specialist.
Om een nog uitgebreider leverprogramma aan te kunnen bieden is Van Gessel Ramen en Deuren nu Select Windows partner. Gert heeft het bedrijf inmiddels overgedragen aan zijn dochter Willy Kerpentier. Willy, haar man Johan en het gewaardeerde personeel vormen met elkaar onmisbare schakels in de persoonlijke en kwalitatieve uitstraling van de onderneming.

Bezoek onze showroom
Alle kwaliteitsproducten worden voor u op maat gemaakt. In onze showroom kunt u de vele mogelijkheden bekijken en voelen, kunnen we met elkaar uw wensen bespreken en kunnen wij u vakkundig adviseren. U bent op afspraak van harte welkom in onze showroom of neem contact met ons voor meer informatie.

3
1
Showroomafspraak
Van Gessel monteurs