Kunststof Ramen

Bij kunststof kozijnen van Select Windows zijn er veel mogelijkheden in ramen; vaste ramen, draaikiepramen en optische schuiframen.

Vaste ramen

Niet ieder raam hoeft open te kunnen maar licht in uw huis is natuurlijk wel fijn, bijvoorbeeld naast of boven een deur. Vaste ramen kunnen dus niet open. Onze ramen isoleren goed en dan is ventileren wel belangrijk. Omdat uw raam dan niet open kan is er wel de mogelijkheid een ventilatierooster te plaatsen boven het glas. Daarmee krijgt u toch de frisse lucht binnen in uw woning ook als u niet thuis bent.

Draaikiepramen

Een draaikiepraam opent naar binnen en kunt u draaien of kiepen. De kiepstand is een handige en fijne manier van ventileren. Onze draaikiepramen hebben vier ventilatiestanden dus u bepaalt zelf hoeveel frisse lucht u binnen laat komen. Is het raam dicht dan voldoet het aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Op het draaikiepbeslag van onze ramen krijgt u 10 jaar garantie.

Door het naar binnen draaien van draaikiepramen wordt het schoonmaken van de buitenzijde ook een fluitje van een cent. Dat kunt u dan gewoon van binnenuit doen.

Optische schuiframen

Het optische schuifraam wordt ook wel boerderijraam genoemd. Dit type raam is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld. Het lijkt alsof het onderste raam omhoog kan schuiven maar in werkelijkheid is het een handig draaikiepraam. Het optisch schuifraam pas perfect in een klassieke jaren 30 woning of in een boerderij. Met de rechte hoekverbinding (Hollandse Hoek®) en de vele mogelijkheden in kleur met houtnerf structuur, waaronder de LIGNA structuur, zijn deze kunststof ramen niet van hout te onderscheiden.

Bent u op zoek naar een valraam of verhuisraam, ook die behoren bij Select Windows gewoon tot de mogelijkheden. In onze showroom kunt u al onze Select Windows ramen komen bekijken en geven wij u graag advies. Ook als het gaat om passende raamdecoratie en horren voor onze kunststof kozijnen en ramen laten wij u graag de mogelijkheden zien in onze showroom.

Optisch schuifraam showroom
Vast raam