Gevelbekleding

Wij leveren en monteren gevelbekleding van Keralit, een uitgebreid assortiment in kunststof gevel- en dakrandbekleding voor uw woning. Keralit gevelbekleding is verkrijgbaar in smalle en brede sponningdelen (ook wel rabatdelen genoemd) en in potdekseldelen. De dakrandbekleding (ook wel boeiboorden genoemd) van Keralit is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en compleet met bijpassende aansluit- en afwerkprofielen.

Keralit is duurzaam, onderhoudsarm en niet van houten rabatdelen of potdekseldelen te onderscheiden. Hierdoor hoeft u nooit meer te schilderen en geniet u van uw mooi afgewerkte woning. Bij Keralit hebben ze continue aandacht voor kwaliteit en daarmee is 10 jaar garantie de standaard. De gevelbekleding is namelijk ongevoelig voor het kromtrekken onder invloed van vocht of warmte. Ook zijn ze bestendig tegen schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Met deze gevelbekleding ziet uw woning er altijd stralend uit!

Keralit gevelbekleding is dus verkrijgbaar in drie verschillende modellen en meer dan 30 verschillende kleuren;

sponningdeel 143 mm verkrijgbaar in ruim 30 kleuren
sponningdeel 190 mm verkrijgbaar in bijna 20 kleuren
potdekseldeel 177 mm verkrijgbaar in bijna 20 kleuren

Keralit dakrandpanelen zijn ook verkrijgbaar in bijna 20 verschillende kleuren.

Op de website van Keralit kunt u gratis kleurmonsters aanvragen. In onze showroom kunt u – op afspraak – ook alle Keralit producten komen bekijken.  Wij ontmoeten u graag!

Tussenbroek
Keralit groen