Aluminium

Aluminium kozijnen leveren wij van het merk Aluprof. De keuze in aluminium kozijnen is zeer uitgebreid, voor iedere woningstijl bieden wij mogelijkheden. Zo is het strakke en functionele vlakke profiel, het verdiepte profiel heeft een klassieke sfeer en de momenteel veel gevraagde ‘staallook’ voor een slank uiterlijk .

Aluminium kozijnen

Wij hebben voor iedere woning een aluminium kozijn met een mooie uitstraling welke past bij uw woning. De kozijnen zijn leverbaar in iedere gewenste ral kleur en in mat, glans of structuurlak. De kozijnen voldoen aan de eisen die u van een gevelelement mag verwachten zoals hang- en sluitwerk volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen en HR++ isolatieglas.

Aluminium deuren

Ook de aluminium deuren zijn standaard voorzien van hang- en sluitwerk volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen. De deuren kunnen naar uw wensen worden samengesteld; geheel of gedeeltelijk met glas. Voor een voordeur zijn er ook veel mogelijkheden in deurpanelen, die uw voordeur dan een chique uiterlijk geven.

Aluminium schuifpuien

Wij leveren de aluminium hefschuifpuien in een 2-, 3- of 4-delige uitvoering, ook in iedere gewenste ral kleur en in mat, glans of structuurlak. En natuurlijk worden ook deze op maat gemaakt standaard voorzien van HR++ veiligheidsglas.

Bezoek op afspraak onze showroom voor meer informatie. Wij geven u graag ons deskundige advies.

Aluminium 3
Aluminium 4