Raamkleding en horren

Mooie kozijnen verdienen mooie raambekleding. Wij leveren op maat gemaakte rolgordijnen, jaloezieën en plissé gordijnen speciaal ontworpen voor kunststof kozijnen. Deze raambekleding is ook geschikt voor aluminium kozijnen. Geleverd in een compacte cassette met speciale geleiders die gemonteerd worden op de glaslatten of in een aluminium frame gemonteerd met magneetband. Hierdoor ontstaan er geen boorgaten in uw mooie kozijnen. De draaikiepfunctie van uw raam kunt u gewoon blijven gebruiken en uw rolgordijn, jaloezie of plissé gordijn zit dan niet in de weg. In vele stoffen (effen, duo en verduisterend) en lamelkleuren leverbaar.

Wij zijn ook Pilkington Screenline® specialist. Screenline® zijn jaloezieën tussen het HR++ glas, ervaar zelf het gebruikersgemak van deze jaloezieën. De jaloezie is door middel van één bediening zowel kantelbaar als optrekbaar. De Screenline® jaloezie is prima toepasbaar in eigenlijk al de kamers van uw huis. Screenline® werkt goed samen met de HR++ functie van het glas. Als u de jaloezieën sluit, weert u de zon voordat deze de ruimte achter het glas verwarmt. Zijn de jaloezieën opengekanteld en/of opgetrokken dan komt de gewenste hoeveelheid warmte en licht binnen. Het HR++ glas zorgt er dan voor dat deze warmte binnen blijft.

Ook insectenwering is geen probleem deze toe te passen in uw nieuwe kunststof kozijnen. Voor de draaikiepramen leveren wij inzethorren in iedere gewenste ralkleur. Deze zijn eenvoudig in het kozijn te plaatsen. Bij een schuifpui of achterdeur kunnen wij mooie plissé hordeuren leveren en monteren. Deze zijn voorzien van geplisseerd gaas en heel eenvoudig te bedienen.

Kom vrijblijvend naar onze showroom om deze prachtige producten te bewonderen! Inspiratie opdoen? Neem dan een kijkje bij onze referenties.

yana-plus
keje-lamella
zwart-kozijn-lamella
keje-plissé-hordeur