Kunststof Deuren

Voor de aanschaf van een nieuwe kunststof deur bent u bij Van Gessel Ramen en Deuren aan het juiste adres. Of het nu gaat om een voordeur, achterdeur, tuindeur of garagedeur, wij leveren het allemaal.

Maatwerk deuren
Alle kunststof deuren van Select Windows worden op maat gemaakt op basis van Schüco profielen. De deuren zijn standaard voorzien van inbraakwerend beslag zoals een meerpuntsluiting en kerntrekbeveiliging en voldoen daarmee aan het PKVW – Politiekeurmerk Veilig Wonen. Ook standaard is de toepassing van ronde, slanke scharnieren en een kunststof onderdopel. Deze onderdorpel oogt als een natuurstenen dorpel maar heeft een betere isolatiewaarde en kan in de kleur zwart of leigrijs worden uitgevoerd. Wij leveren en plaatsen uw nieuwe deur dus compleet met slot, deurgreep, brievenbus en dergelijke. Alles geregeld op één adres!

Voordeuren
De voordeur is het visitekaartje van uw woning. Er zijn heel veel mogelijkheden in kunststof voordeuren; modern, klassiek, veel of weinig beglazing in de deur, helemaal dicht. De keuze is aan u.
Een basis voordeur is samengesteld uit stijlen, glas en panelen. We hebben ook een ruime keuze in luxe voordeuren met Obuk panelen. Deze voordeuren hebben dan bijvoorbeeld een sierpaneel, rvs accenten en blank of figuurglas. Met een bijpassende deurgreep maakt u uw voordeur dan uniek en helemaal compleet naar uw wensen.

Achterdeuren en tuindeuren
Natuurlijk laten wij u ook graag onze mogelijkheden in achterdeuren en tuindeuren zien in onze showroom. Deze deuren stellen we helemaal samen naar uw wensen. U kiest zelf welk isolatieglas, panelen, schrootjes of stapeldorpels en zo stellen we dan met elkaar uw deur samen. Ook het zogenoemde melkmeisje is bij Select Windows geen probleem.

Wij geven u graag goed advies en nodigen u – op afspraak – uit in onze showroom. Daar kunnen wij u de vele mogelijkheden laten zien en dan maken we er met elkaar iets moois van.

Kunststof deuren
Kuntstof deuren