Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen bieden u maximale isolatie, minimaal onderhoud en optimaal woongenot. De producten zijn uitgebreid getest op kwaliteit wat resulteert in een scherpe visie op de producten waar onze klanten al tientallen jaren op kunnen vertrouwen en van kunnen genieten. Van Gessel Ramen en Deuren is niet voor niets al bijna 30 jaar uw gespecialiseerde vakbedrijf in de Betuwe en in het land van Maas en Waal.

VKG keurmerk

Wij zijn VKG gecertificeerd; een extra zekerheid voor u. Zowel de productie als de montage van de kunststof kozijnen worden door het VKG onafhankelijk gecontroleerd. Onze monteurs zijn dan ook VKG gediplomeerde monteurs en werken volgens de kwaliteitseisen en adviezen die opgesteld zijn door het VKG Keurmerk. Gegarandeerd kwalitieit!

VKG keurmerk


Bekijk de uitstraling van het assortiment in onze showroom
Onze kunststof kozijnen zijn qua uitstraling en design makkelijk te combineren met bestaande houten kozijnen. Dat biedt u de mogelijkheid om ze stap voor stap te 
vervangen en de investering te spreiden. Select Windows heeft een uitgebreide keuze in koziijnstijlen en kleuren.  Select Windows

Het complete assortiment kunststof kozijnen vindt u in onze sfeervolle showroom. U bent van harte uitgenodigd om - op afspraak - onze kwaliteit te komen bekijken, voelen en ervaren! 

« Terug naar overzicht