Weru: de ideale kozijnen

Bij Van Gessel Ramen en Deuren geloven wij in transparante offertes zonder verrassingen. En dankzij het Weru Partner Garant® programma bent u ook verzekerd van garantie en service na montage van uw kunststof kozijnen.


Daarom Weru kunststof kozijnen bij Van Gessel Ramen en Deuren


Kunststof kozijnen van Weru bieden u maximale isolatie, minimaal onderhoud en optimaal woongenot. Weru is al 40 jaar de nummer 1 in kunststof kozijnen en produceerde al miljoenen kozijnen. De producten zijn uitgebreid getest op kwaliteit wat resulteert in een scherpe visie op de producten waar onze klanten al tientallen jaren op kunnen vertrouwen en van genieten. Bovendien is Van Gessel Ramen en Deuren niet voor niets al ruim 25 jaar uw gespecialiseerde Weru-vakbedrijf in de Betuwe en nu ook in het land van Maas en Waal. De kunststof kozijnen van Weru zijn qua uitstraling en design makkelijk te combineren met bestaande houten kozijnen. Dat biedt u de mogelijkheid om ze stap voor stap te vervangen en de investering te spreiden. U vindt meer informatie op de website van Weru.

Bekijk het Weru assortiment in onze showroom

Het complete assortiment Weru kunststof kozijnen is te bezichtigen in onze sfeervolle showroom. U bent van harte uitgenodigd om onze kwaliteit te komen bekijken, voelen en ervaren!


De ideale kunststof kozijnen

De meeste kunststof kozijnen verschillen eigenlijk niet veel van elkaar. Weru kunststof kozijnen onderscheiden zich echter op 4 essentiële gebieden:

 Mooier te combineren met houten kozijnen

 De hoogste kwaliteit betaalbaar gemaakt

 Voelbaar comfortabeler en energiezuiniger

 Degelijker door inwendige stalen versterking