Weru kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van Weru bieden u maximale isolatie, minimaal onderhoud en optimaal woongenot. Weru is al 40 jaar de nummer 1 in kunststof kozijnen en produceerde al miljoenen kozijnen. De producten zijn uitgebreid getest op kwaliteit wat resulteert in een scherpe visie op de producten waar onze klanten al tientallen jaren op kunnen vertrouwen en van kunnen genieten. Van Gessel Ramen en Deuren is niet voor niets al ruim 25 jaar uw gespecialiseerde Weru-vakbedrijf in de Betuwe en nu ook in het land van Maas en Waal.

Bekijk de uitstraling van het Weru assortiment in onze showroom
De kunststof kozijnen van Weru zijn qua uitstraling en design makkelijk te combineren met bestaande houten kozijnen. Dat biedt u de mogelijkheid om ze stap voor stap te vervangen en de investering te spreiden. Op de website van Weru vindt u meer informatie over de kunststof kozijnen. Het complete assortiment Weru kunststof kozijnen is te bezichtigen in onze sfeervolle showroom. U bent van harte uitgenodigd om onze kwaliteit te komen bekijken, voelen en ervaren!


Onderscheidend
De meeste kunststof kozijnen verschillen eigenlijk niet veel van elkaar. Onze kunststof kozijnen onderscheiden zich echter op 4 essentiële gebieden:
 

Mooier te combineren met houten kozijnen

De hoogste kwaliteit betaalbaar gemaaktWeru logo

Voelbaar comfortabeler en energiezuiniger

Degelijker door inwendige stalen versterking

« Terug naar overzicht