Kozijnen Tiel

Kozijnen Tiel

Van Gessel Ramen en Deuren en Kozijnen is een begrip in Echteld en omgeving als het gaat om kozijnen, ramen, deuren, vouwwanden en schuifpuien. Ook leveren wij serres, terrasoverkappingen, dakkapellen, zonwering en raambekleding. Wij bieden al tientallen jaren vakwerk en uitstekende service.

25 jaar vakmanschap

Gert van Gessel begon in 1987 met een gespecialiseerd timmerbedrijf in houten kozijnen, ramen en deuren. Vier jaar later kreeg hij van Weru de kans Weru-vakbedrijf te worden voor Tiel en omgeving. Door deskundigheid en vakmanschap is zijn onderneming uitgegroeid tot een gerenommeerd en erkend specialist. Inmiddels zijn ook Willy en Johan Kerpentier – van Gessel, Gerard van Gessel en het gewaardeerde personeel onmisbare schakels in de persoonlijke en kwalitatieve uitstraling van zijn onderneming.

Bezoek onze showroom

Alle kwaliteitsproducten worden voor u op maat gemaakt. In onze showroom nodigen talrijke modellen u uit tot het maken van de juiste keuze. Op zoek naar goede kozijnen in de omgeving Tiel? Neem daarom snel contact met ons op of kom langs in onze showroom.