Insectenwering

Met mooi weer komen ook de muggen, vliegen en andere insecten in actie. En die houden we liever buiten. Wij leveren fraaie en praktische horsystemen voor nagenoeg alle ramen en deuren. 

Plisséhordeur
Functionaliteit, elegantie en kwaliteit gaan hand in hand. De plisséhordeur biedt een stijlvolle en decoratieve oplossing voor gewone deuren, tuindeuren en schuifpuien. De hordeur is voorzien van gevouwen gaas, waardoor een plissé-effect ontstaat. Dit maakt het gaas goed zichtbaar. Standaard leverbaar in diverse kleuren maar ook speciale kleuren zijn geen probleem. De hordeur is onderhoudsvrij en weerbestendig.

 

Inzethor
De meest praktische en subtiele oplossing voor uw draaikiepraam is een inzethor. Het hor is eenvoudig van binnenuit in en uit het kozijn te halen. Het draaikiepraam kan normaal worden geopend en gesloten zonder het hor te verwijderen. Leverbaar in alle ral kleuren waarvan er diverse ral kleuren in het standaard assortiment vallen. Ook een inzethor is onderhoudsvrij en weerbestendig.« Terug naar overzicht