Garagedeuren

Het ruime assortiment garagedeuren van  Novoferm logois bij ons verkrijgbaar.

Sectionaaldeuren
Een stalen sectionaaldeur biedt, comfort, isolatie, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De deur gaat makkelijk open zonder dat er extra ruimte voor de garage nodig is. Novoferm stalen sectionaaldeuren zijn dubbelwandig geïsoleerd en voorzien van een rubber afdichtingsprofiel. De Novoferm stalen sectionaaldeuren zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen, dessins en vrijwel alle RAL-kleuren. De deur wordt standaard uitgevoerd met handbediening maar natuurlijk behoort ook een op afstand bedienbare elektrische bediening tot de mogelijkheden.

Openslaande garagedeuren
Novoferm biedt de Duoport aan als het gaat om openslaande garagedeuren. Het unieke van de Duoport is dat deze uit zowel geïsoleerde panelen als profielen bestaat. De Duoport is opgebouwd uit 45 mm dikke sandwichpanelen en geïsoleerde kozijnprofielen. Met de Duoport bent u verzekerd van een optimale isolatie en voorkomt u tevens condensvorming aan de binnenzijde van uw nieuwe garagedeur. U kunt kiezen uit diverse deurprofielen en designs dus u heeft daarmee een deur geheel naar wensen.

Kanteldeuren
Novoferm levert twee verschillende typen enkelwandige stalen kanteldeuren; de Komfort en de Magnum. Ze zijn verkrijgbaar in diverse profileringen en vrijwel alle ral-kleuren. Natuurlijk behoort ook een geïntegreerde loopdeur tot de mogelijkheden.

Bezoek de Novoferm website voor meer informatie of kom de Novoferm deuren met eigen ogen bekijken in onze showroom te Echteld. Wij ontmoeten u graag – na het maken van een afspraak – en kunnen uw vragen beantwoorden en u adviseren.

sectionaaldeur-vlakke-panelen-smal
duoport